‘De Meent is de aangewezen
plek om de wereld een beetje
beter te maken.’
– Hans Achterhuis, filosoof

Bedrijfskunde

De Meent is een uitgeverij met een Rotterdamse ondernemersmentaliteit. Met de slagkracht van meer dan vijftig AethiQs-professionals richten wij ons via alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen op het algemene publiek, waarbij we effectief gebruik maken van onze contacten met bedrijven en maatschappelijke organisaties. Het uitgeven van literaire non-fictie is dé manier om onze ideeën over thought leadership en maatschappelijke relevantie toegankelijk te maken voor een groot publiek. We focussen op drie grote thema’s: bedrijfskunde, filosofie en gemeenschapsvorming. Daarbij gaan we de vele culturele gemeenschappen die ons land rijk is, een stem en een podium geven.

Onze uitgaven

De reis van je leven
Eric Peeters

Verschijnt 15 oktober

€ 25,00

Het boek
der boeken

Ernest van der Kwast

€ 17,99

Verkrijgbaar bij de boekhandel en via libris.nl

Bedrijfskundig inzicht
& inspiratie

Tum quataquat. Am as ducimus dolorio officient incitatum qui occaeca boribus aliquidem reseque doluptatia cor resequatur? Qui incim lat re, nulpa eturese caest, conem veribusam inihicium idem nullantis endaepe rferrum incturita aliqui iligni hici ipictores porunt expedigenime prae magn

Aanbevolen
auteur

Eric Peeters heeft een HRM-achtergrond, is verhalenverteller en contentmaker. Op jonge leeftijd was hij leidinggevende in de thuiszorg en later was hij vele jaren actief als arbeidsbemiddelaar, arbeidsdeskundige, re-integratiespecialist en beleidsadviseur. Tegenwoordig is hij veel te vinden in het onderwijs, waar hij zich als vakdocent cultuureducatie bezighoudt met mediaprojecten en persoonlijke ontwikkeling. Zijn grote passie is het toegankelijk maken van filosofie voor niet-filosofen.

www.ericpeeters.nl